Tamara and Tamara, Li Ljung design smycken

Och precis så... Vi fyllde 3!

Vi fyller 3 år idag den 21 mars! Tiden flyger! 

Det var en trevlig, lite kylig dag den 21st mars 2019 och vi hade en mottagning med våra vänner och familj i vår lilla smyckesbutik i Lund, Västra Mårtensgatan 10A! Vi var fulla av planer och förhoppningar om att ha roligt i vår butik, träffa människor och sprida lite glädje med smycken från olika designers och handgjorda smycken... Olika stilar för olika smaker och tillfällen, studentevenemang och bröllop, enkla middagar och andra viktiga sociala sammankomster som markera livets milstolpar...

Det var så här i några månader och när 2019 var över och 2020 började blev vi mer exalterade, med fler människor runt omkring oss, som uppskattade vår service och våra smycken. Några köpte sina presenter och smycken bara hos oss och sa att de alltid kan hitta "något coolt" i vår butik, några gick precis förbi oss, beundrade våra fönster och planerade för framtida shopping.

Men 2020 började annorlunda än vi alla förväntat oss... Corona kom och spred osäkerhet inte bara i Lund, utan över hela världen... Vi gjorde vårt bästa för att hjälpa våra kunder, skapa trygg miljö i butiken, erbjuda hemleverans i Lund, extra timmar säker shopping och till och med virtuell shopping. Världens bästa känsla är att höra från andra sidan av Skype-samtalet hur tacksam någon är för att vi hjälpt dem att välja en present, som enligt deras åsikt skulle göra deras nära och kära glada och förgylla deras dag!

 Vi gjorde vårt bästa, men det skulle naturligtvis vara omöjligt att överleva utan stöd från våra kunder, mestadels "lundensare" dedikerade till oss och Lund. Tack för denna hängivenhet, stöd och kärlek! Vi vill också tacka Lund stad som hjälpte oss mycket under pandemin.

Så vi tog oss igenom Corona och skulle precis fira våren när Ryssland invaderade Ukraina och spred katastrofala handlingar på det fredliga landet... Vi beundrar det modiga ukrainska folket som kämpar för sina liv och sitt land!

Vi hoppas verkligen att allt detta galenskap tar slut snart, våren kommer äntligen vara här och ge nya förhoppningar och fridfull glädje över att bara vara! Och vi hoppas att alla börjar träffa varandra, gå på festerna, ha kul och njuta av livet! Vi från vår sida kommer att vara glada över att kunna ge dig vår glädje och det bästa av Spark and Glamour man kan drömma om!

Så, bara sådär! Hoppet om en ljusare framtid lämnar oss aldrig!

Skål / Tamara & Tamara

Tillbaka till blogg