Our website picture www.liljung.se

Från fysiska butik till online: vår resa som smyckesbutik

Hej alla smyckesälskare! Vi har några spännande nyheter att dela med oss av! Vi tar vår smyckesbutik online! Efter många år av att tjäna vårt lokala samhälle, har vi beslutat att utöka oss och dela våra vackra smycken med kunder över hela världen.

Vi vet att övergången från vår fysiska butik till en onlinebutik kan vara lite av en justering, men vi är glada över detta nya kapitel för vår verksamhet. Vi kommer att presentera samma unika och noggrant utvalda smycken som våra kunder har kommit att älska, med den extra bonusen av nya kollektioner och exklusiva smycken som bara är tillgängliga online.

Vi kommer att sakna de personliga kontakter vi skapade med våra kunder i vår fysiska butik, men vi ser fram emot att få kontakt med er alla på nya och spännande sätt. Vi är här för att ge personlig uppmärksamhet och svara på alla frågor eller funderingar du kan ha.

Och som en bonus erbjuder vi en specialrabatt för våra lojala kunder som gör ett köp från vår nya webbutik. Använd bara koden "ONLINE10" i kassan för att få 10% rabatt på ditt första köp.

Tack för ditt fortsatta stöd, och vi ser fram emot att se er alla online – följ med oss på denna nya resa!

Tillbaka till blogg