Läs om oss

Li Ljung design smycken grundades i Lund under 1980 -talet med fokus på nordisk design, smycken och hantverk. Idag behåller Tamara Landia och Tamara Tchikovani, två kvinnliga entreprenörer, historien och arvet, samtidigt som de lägger till en ny twist och stil till butiken med smycken från nya, spännande och internationella märken.

Tamara Tchikovani and Tamara LandiaVårt mål är att erbjuda unika designsmycken, bygga personliga relationer med våra kunder, samtidigt som köpupplevelsen läggs till som en extra personlig touch.
Ditt besök i Li Ljung, oavsett om du är kund eller inte, bör alltid välkomnas med stort fokus på kvalitet, individuell service och dina behov.
Våra smyckeskollektioner fokuserar alltid på aktuella designtrender, samtidigt som de behåller en klassisk touch. Våra produkter bör vara en inspirationskälla för det speciella tillfället, såväl som för daglig användning. Vi tar aldrig in för många smycken samtidigt, och försöker hitta rätt kombination av kollektioner för att göra dem unika. För oss måste smycken kombineras med rätt personlighet, kläder och styling.
Du kommer alltid att kunna hitta något som passar din stil på Li Ljung. Så besök vår butik i centrala Lund och utforska våra kollektioner, produkter och smycken.