Om oss

Li Ljung design smycken grundades i Lund under 1980-talet med fokus på nordisk design, smycken och hantverk. Idag behåller Tamara Landia och Tamara Tchikovani, två kvinnliga entreprenörer, historien och arvet, samtidigt som de lägger till en ny twist till butiken med smycken från nya, spännande och internationella varumärken.

Tamara Tchikovani and Tamara LandiaVårt mål är att erbjuda unika designsmycken, bygga personliga relationer med våra kunder och samtidigt lägga till en extra personlig touch till shoppingupplevelsen.
Ditt besök hos Li Ljung, oavsett om du är kund eller inte, ska alltid välkomnas med stort fokus på kvalitet, individuell service och dina behov.
Våra kollektioner fokuserar alltid på aktuella designtrender, samtidigt som de behåller en klassisk touch. Våra produkter ska vara en inspirationskälla för det speciella tillfället, såväl som för vardagsbruk. Vi tar aldrig in för många smycken samtidigt och försöker hitta rätt kombination av kollektioner för att göra dem unika. För oss behöver smycken kombineras med personlighet, kläder och styling.
Hos Li Ljung kommer du alltid att kunna hitta något som passar din stil. Så besök vår butik i centrala Lund och utforska våra kollektioner, produkter och smycken.