Återbetalningspolicy

Vi har en 14-dagars returpolicy när vi köper i vår webbshop, vilket innebär att du har 14 dagar efter att du mottagit din vara för att begära en retur. 

För att starta en retur måste du kontakta oss på info@liljung.se. Om din retur accepteras skickar vi dig instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Artiklar som skickas tillbaka till oss utan att först begära en testamente inte accepteras

För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du mottog den, oanvänd eller oanvänd, med taggar och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller inköpsbeviset. 

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på info@liljung.se.

 Skador och problem 
Kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.

Undantag / ej returvaror 
Hör av dig om du har frågor eller funderingar angående din specifika vara. 

Tyvärr kan vi inte acceptera returer på försäljningsartiklar eller presentkort.

Utbyten 
Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill är att returnera varan du har, och när returen har accepterats gör du ett separat köp för den nya varan.Återbetalningar 
Vi meddelar dig när vi har mottagit och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns kommer du automatiskt att få tillbaka din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.